Groot assortiment vloeren

Een mooie vloer maakt het verschil in elke woning. Van een klassieke visgraat tot een moderne witte vloer. Maak ook van jouw vloer een eyecatcher. Welke vloer je kiest is afhankelijk van een heleboel zaken. Van je smaak natuurlijk, maar ook van het soort huis, het gebruik, de ondervloer, enzovoort. 

Ons assortiment vloeren is groot en daarom zetten we de verschillende types op een rij:

- Laminaat vloer
Laminaat is er in alle soorten en maten. Het pluspunt van laminaat is dat het makkelijk is. In alles. Het is goedkoper dan hout of pvc, gemakkelijk in onderhoud en bovenal eenvoudig te leggen, vooral vanwege het kliksysteem.

- Houten vloer
Elke houten vloer heeft zijn eigen karakter. Dat is het bijzondere aan hout. Het heeft noesten, natuurlijke kleurverschillen, butsjes en krasjes; precies wat een houten vloer zijn charme geeft. Denk bijvoorbeeld aan een visgraatvloer of eikenhouten vloer. Houten vloer zijn vloeren waarop geleefd mag worden.

Omdat houten vloer uit een natuurlijk product komen hebben ze wel meer onderhoud nodig. Denk aan schuren en oliën. We vertellen u graag meer over het onderhoud van een houten vloer.

- Parketvloer
Een parketvloer is echt een natuurproduct. Het verschil met een houten vloer is dat parket uit meerdere lagen hout bestaat. Overeenkomst is uiteraard de sterkte van het hout. Dat betekent dat de vloer een lange levensduur heeft. 

- PVC vloer
Een PVC vloer is voor het oog niet van echt hout te onderscheiden. Het gemak van de vloer is dat het makkelijk schoon te maken is, geschikt is voor vloerverwarming en vochtige ruimtes. Een PVC vloer is ook prima te clicken of te lijmen. Helemaal handig als je de vloer zelf gaat leggen. 

Voordeliger dan de bouwmarkt
We kopen rechtstreeks in bij onze leveranciers. Daardoor profiteer jij van de laagste prijs. Koop je een vloer bij ons, dan kun je deze direct mee naar huis nemen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je goed voorbereid aan de slag gaat. Loop je tijdens het leggen ergens tegenaan? Bel ons gerust.

Benieuwd naar al onze vloeren?
Bezoek onze showroom

 

Onderhoud vloeren | Gert Donkersteeg Barneveld

Onderhoud vloeren

Schuren en oliën vanaf slechts € 17,00 per m²

> Lees meer
Gert Donkersteeg Parketvloeren | Bekijk projecten

projecten

Bekijk hier de mooiste projecten uit de afgelopen 25 jaar.

> Bekijk de projecten
Onze showroom | Gert Donkersteeg Parketvloeren Barneveld

Enorme keuze!

Showroom

Van houten vloeren en parketvloeren tot laminaatvloeren en pvc-vloeren. Kom eens langs in onze showroom. Veel vloeren zijn direct op voorraad.

Bezoek onze showroom