Parketvloeren Barneveld

Gert Donkersteeg is al 25 jaar de specialist op het gebied van parketvloeren Barneveld. Én op dat van houten vloeren. Wij helpen je graag op weg naar jouw ideale vloer. Niet alleen met advies op maat, maar ook bij het leggen en onderhoud en aanschaf.

Onderhoud
Het is voor veel mensen een grote klus om zelf hun parket te schuren. Iets wat iedereen maar voor zich uit blijft schuiven. Uiteindelijk komt het er nooit van. Zonde, want een mooie vloer is een echte eyecatcher voor elk huis!

Bij Gert Donkersteeg Parketvloeren regelen we daarom alles op het gebied van onderhoud. Altijd voor een scherpe prijs. Zo hoef jij nergens meer aan te denken. 

Doe-het-zelf
Ben je zelf handig genoeg om een vloer te leggen? Ook dan helpen we je graag op weg. Kies bij ons een parketvloer, laminaatvloer of pvc-vloer uit, dan kan je daarna rekenen op steun bij het opstarten. Scheelt weer in de kosten. En natuurlijk geeft het een stukje trots om aan familie en vrienden te vertellen dat jij zelf die prachtige vloer hebt gelegd.

Showroom
Wij weten als geen ander hoe lastig is om een vloer uit te zoeken aan de hand van bijvoorbeeld een foto op internet. Daarom raden we altijd aan om voor parketvloeren Barneveld naar onze showroom te komen. Neem vrijblijvend een kijkje tussen de 200 m² aan parketvloeren, houten vloeren, laminaat, pvc, onderhoudsartikelen en meer. Voor iedere smaak genoeg keuze.

Wil je meer informatie over onderhoud, onze showroom bezoeken of advies om zelf aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op.

Gert Donkersteeg Parketvloeren | Parketvloeren Barneveld Gert Donkersteeg Parketvloeren | Parketvloeren Barneveld Gert Donkersteeg Parketvloeren | Parketvloeren Barneveld Gert Donkersteeg Parketvloeren | Parketvloeren Barneveld Gert Donkersteeg Parketvloeren | Parketvloeren Barneveld
Gert Donkersteeg Parketvloeren | Onderhoud parket

Onderhoud parket

Schuren en oliën vanaf slechts € 17,00 per m2!

> Lees meer
Gert Donkersteeg Parketvloeren | Bekijk projecten

projecten

Bekijk hier de mooiste projecten uit de afgelopen 25 jaar.

> Bekijk de projecten
Gert Donkersteeg Parketvloeren | Showroom Barneveld

Enorme keuze!

Showroom

Advies nodig bij het kiezen van jouw parketvloer? Kom eens vrijblijvend langs in onze showroom in Barneveld! Ruim 200 m² aan parketvloeren, houten vloeren, laminaat, pvc en veel meer.

Bezoek onze showroom